TESTIMONIALS

“Vi har virkelig nydt dagen. Og her taler jeg på alles vegne. Vi er blevet meget inspireret og rusket på en kærlig måde. Alle er vi enige om at vi havde ondt i grinemusklerne efter dagens strabadser. Skønt med så meget latter.”
Malene Panduro Christensen, leder af Sundhedstjenesten, Middelfart Kommune

“Det var inspirerende at opleve hvordan noget så højpandet kan blive formidlet så jordnært og dagligdags anvendeligt. Hvordan vi på egen krop fik muligheden for at erfare Kirkegaards tanker, og på den måde videreføre dem – ikke i hovedet – men som en kropslig lagret erindring.”
Lotte Sandberg, Trivselskonsulent og psykoterapeut, Region MidtVest

“Claus Damgaard var dejlig kontaktfuld og levende. Inspirerende, åben, modtagelig og vi fik mere end vi forventede.”
Mette Lotus, forkvinde Psykoterapeut-foreningen

“Det satte både tanker og lattermuskler på arbejde. Vi fik meget ud af det og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra kollegerne.”
Marianne Kilden, Region Syddanmark

“Tusind tak for et par fantastiske workshops. Det var igen en inspirerende, sjov og vældig nærværende oplevelse. Tak for det! Vi har bedt deltagerne evaluere samtlige oplæg på en skala var 1 – 5 og du er en af dem der ligger med højeste score på 4 J så flot!”
Lone Walsøe, terapeut på misbrugscentret Perron 3, Slagelse

“Claus Damgaard leverede et forrygende, opløftende, tankevækkende og inspirerende indlæg til vores lederaspirant kursus.”
Rikke Ruager, børnelæge Odense University Hospital

“Claus Damgaard var i en årrække fast tilknyttet behandlingen af de voksne klienter (som ofte havde misbrugsproblemer) på Familiecenter Dyreby.
Han arbejdede med beboerne i 3 dages moduler, hvor han gennem øvelser, som både var sjove og fordybende øvede beboerne i at rumme forskellige sociale, fysiske og sanselige færdigheder i en gruppe.
Claus er en dygtig instruktør, som er i stand til at skabe tryghed gennem sin både nænsomme og strukturerede måde at undervise på, han kan få de fleste til at deltage aktivt i de udviklende udfordringer han præsenterer dem for.
Jeg kan varmt anbefale Claus Damgaard til institutioner, der arbejder med udsatte og til alle andre der har lyst til at bruge nogle dage på at få en unik oplevelse og fordybelse.”
Rita Knudsen, tidligere forstander på (nu nedlagte) Familiecenter Dyreby

“Gennem kropslige øvelser oplever deltagerne barnets umiddelbare kreative og legende indstilling direkte og uafhængig af indlærte mentale blokeringer. Dernæst lærer deltaterne at udnytte den nyvundne kreative indstilling i konkrete opgaver og improvisationer, som så efterfølgende kan overføres til måden at håndtere opgaver og problemer på i dagligdagen.”
Herluf Trolle cand. psych. , formand for Dansk selskab for kreativitet og innovation

“Det er rart, at møde en kropslig fortolkning af Kierkegaard. En tilgang som er meget anderledes end den akademiske tilgang jeg mødte på filosofistudiet. Her fortaber man sig i problematikken omkring pseudonymer og religiøsitet, og forholdet til Regine Olsen. Jeg mener, som du, at Kierkegaard skal forstår helt konkret og grundlæggende er relativ let at forstå.
Dit valg af tekster, og din måde at illustrere dem, og den måde du inddrager tilhøreren på er enestående. Hvilket afspejles i den velvilje som deltagerne møder dig og hinanden med. Alle deltog, i alle øvelser.
Det var tydeligt, at flere at deltagerne fik en af den slags oplevelser man tager med sig, og som ændre ens live bare en lille smule. Den slag man i religiøst sprogbrug kalder en lille åbenbaring. Min makker gav på et tidligt tidspunkt udtryk for at han ikke forstod Kierkegaard og at det gik henover hoved på ham. Hvilket blot var en fordom, for senere i forløbet var han helt med, og forstod udmærket Kierkegaard.”
John Myhre Frederiksen, filosof

“Tak for nogle inspirerende timer på vores temadag med overskriften Forandring, Faglighed Og trivsel. Jeg oplevede det befriende og glædesfyldt at deltage.”
Alice Bergmann, Anæstesisygeplejerske på Neurokirurgisk afd. Århus Sygehus

“Jeg havde en utrolig lærerig oplevelse. Recitationerne af Kierkegaard teksterne, var virkelig dejlige. Jeg forstod dem meget bedre, når Claus Damgaard fremførte dem. Jeg har ellers altid bedre kunnet lide at læse
om ham end af ham, for de der ekstremt lange henførende sætninger hænger bare ikke sammen i min hjerne. Men Claus Damgaards dedikerethed og passionerede fortællemåde gav mig bedre forståelse.”
Lena Hansen, folkeskolelærer

“Claus Damgaard har med sin aktive træning i Søren Kierkegaards Livs-Kunst fungeret som gæstelærer på Institut for Kommunikation, Datalogi og Journalistik ved Roskilde Universitets Center.
Jeg har i tidens løb deltaget i en mangfoldighed af kurser om kreative processer og personlig udvikling. Claus Damgaards kursus slog mig som exceptionelt overbevisende og dybt inspirerende.
Det aktive undervisningsforløb var både fagligt berigende, befriende morsomt og energiforløsende. De studerende blev mødt – i øjenhøjde – med både omsorg og udfordring.
Jeg kan anbefale Claus Damgaards kompetencer til alle der på egen krop vil opleve hvordan Søren Kierkegaards Livs-Kunst kan berige og styrke det enkelte menneske i en moderne præstationsorienteret hverdag.”
Henriette Christrup, lektor, Cand. Psych. R.U.C.