FOREDRAG v/ Claus Damgaard

Evig kærlighed i øjeblikket – et Kierkegaard-foredrag ved Claus Damgaard

Hvordan kan jeg igen og igen lade ubetinget – og upersonlig! – kærlighed strømme ind i mine personlige relationer i dagligdagen!?

I dette underholdende foredrag fyldt med eksempler vil Claus Damgaard give en oplevelse af hvad Søren Kierkegaard mon kan have ment med bla. “Evig Kjerlighed”, “Øieblikket” og “Dobbelt-Bevægelsen”.

Søren Kierkegaard bliver ofte fremstillet som uanvendelig, svært tilgængelig, virkelighesfjern, menneske-fjendsk eller asocial … ja, måske endda også krops- og sexualforskrækket. Dette foredrag vil vise det modsatte. 

Dødsens-alvorlig komik – et Kierkegaard-foredrag ved Claus Damgaard

Hvordan kan jeg igen og igen opdage komikken ved min vanemæssige travlhed? … hvordan kan jeg få latteren på min side !?… og hvordan i alverden kunne Søren Kierkegaard i fulde alvor skrive at før kristendommen var der ingen humor !?

Søren Kierkegaard har ry for at være en alvorstung forfatter. I dette seriøst underholdende foredrag vil Claus Damgaard gøre opmærksom på den humoristiske, den dybt opløftende, den lette side af Søren Kierkegaards tyngde.

Livs-Kunst – et Kierkegaard-foredrag ved Claus Damgaard

Hvordan kan jeg være den skabende kunstner i mit eget liv og samtidigt et levende kunst-værk der bliver skabt på ny igen og igen!?

I dette inspirerende foredrag vil Claus Damgaard give en oplevelse af hvad Søren Kierkegaard mon kan have ment med “den sande Livs-Kunst”, “at leve poetisk, “leve kunstnerisk” etc. … og hvordan det kan praktiseres i dagligdagen.

Hjælpe-Kunst – et Kierkegaard-foredrag ved Claus Damgaard

Hvordan kan jeg lade hele min intuitive intelligens komme i spil? … hvordan kan jeg blive fri af forudindtaget viden og komme til i sandhed at hjælpe et andet menneske? … hvordan kan jeg forene den dybeste menneske-lighed med den højeste bevidsthed og professionalisme?

I dette praktisk anlagte foredrag vil Claus Damgaard gøre opmærksom på hvor meget Søren Kierkegaards forfatterskab har at tilbyde den moderne terapeut, behandler, psykolog, lærer, sundhedsarbejder, coach, præst etc.

Claus Damgaard tilbyder også længerevarende og personligt dybdegående undervisning i hjælpe-kunst. Se http://clausdamgaard.com/hjaelpekunst

At leve livet forlæns – et Kierkegaard-foredrag ved Claus Damgaard

Hvordan kan jeg give mig hen til livet uden at miste mig selv men tværtimod måske vinde mig selv – træde i karakter – igen og igen blive den jeg i sandhed er!?

I dette aktive foredrag vil Claus Damgaard give en fysisk oplevelse af hvordan Søren Kierkegaards forfatterskab – som Claus Damgaard forstår det! – ikke kan forstås … men leves.

OM CLAUS DAMGAARD

Claus Damgaard er uvidenskabelig Kierkegaard-specialist og siger om sig selv:

Siden 2001 har jeg helliget mig handlingsbaseret undersøgelse af hvordan Søren Kierkegaards litterære kunst mon kan leves i en konkret fysisk dagligdag og hvordan jeg mon kan dele denne livs-kunst med andre uden at forvandle den til viden.

Den opgave jeg har foræret mig selv er at gøre det modsatte af hvad “filosoffen” ifølge Kierkegaard foretager sig: “Den ærede Philosoph flytter som sædvanligt Scenen over fra Existentsen paa Papiret.” (Afsluttende uvidenskabelig Efterskrift)

Læs flere udtalelser på kierkegaard.tv/TESTIMONIALS

For mere information: cd@clausdamgaard.com / +45 28 26 01 09